Cívisvárosból migránsváros! – Ez az Orbán-terv a Jobbik-Konzervatívok szerint, és ezt egy táblával is szemléltették. Csak úgy, mint korábban.

Ahogy az ország számtalan településére, úgy Debrecenre is szomorú jövő vár, ha a Fidesz végrehajtja veszélyes tervét. – állítja Dr. Lukács László György a Jobbik-Konzervatívok frakcióvezetője.

A párt mai debreceni sajtótájékoztatóján és akcióján arra igyekezett felhívni a figyelemt, hogy  a kormány ugyanis Debrecenben  is migránsgettót létesít, és számolatlanul hozza be az ázsiai migránsmunkásokat, akik aztán alacsonyan tartják a fizetéseket, elveszik a munkát, az egészségügyi ellátást a magyar emberektől, és egy olyan polgári városnak, mint Debrecen, megbontják a kulturális egységét.

Dr. Lukács László György szerint a kormány így akarja ázsiai migránsmunkásszállóvá tenni hazánkat az Orbán-kormány. Az a kormány, amely nemrég még közpénzmilliárdokból hazudta, hogy senki sem veheti el a magyarok munkáját, most több százezer migránsmunkást telepít hazánkba. Orbánék döntöttek: magyar munkavállalók helyett félmillió migránsmunkást!

Keresztesy Gergő a Jobbik-Konzervatívok megyei közgyűlési képviselője hozzátette: Mi, Jobbik-Konzervatívok azt mondjuk, hogy a magyar nemzeti érdekekkel teljesen ellentétes, pusztító Orbán-tervet minden eszközzel meg kell akadályozni!

Erre hívják fel ma a figyelmet egy tábla kihelyezésével is.

A tábla kihelyezése pedig így nézett ki:

Majd így zárták a képviselők:

Magyarország nem lesz ázsiai munkásszálló! Migránsmunkások helyett normális bért a debrecenieknek is!

Előző cikkA nap képe (i) – Elképesztő jelenetek a debreceni salakmotorpályáról
Következő cikk97 éves korában elhunyt Fahidi Éva

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét