Igazságfal kampányba és országos szembesítő kampányba kezdett a Jobbik-Konzervatívok frakcióvezetője Dr. Lukács László György, amelynek első állomás vidéken Debrecen.

Ennek a falnak a bemutatásán elhangzottak szerint a Jobbik-Konzervatívok szerint a kormány az elmúlt években olyan gazdaságpolitikát alakított ki, ami meghívót adott az olcsó ázsiai migránsmunkásoknak, több tízezer elsősorban, kínai, indonéz, vietnámi, mongol és filippínó munkavállaló dolgozik magyar gyárakban üzemekben.

Ezek a dolgozók alacsony bérért jönnek dolgozni és az elmaradó béremelések miatt lényegében kiszorítják, elveszik a magyar dolgozók munkáját, akiket tömegesen küldenek el

Ahhoz, hogy ezt meg lehessen állítani,-  mert ez veszélyes – hangsúlyozta Lukács az embereknek meg kell ismerniük a problémát.  

Ahhoz, hogy az emberek megismerjék a kormány betelepítési tervét a nagyobb településkre megy a plakátkampány

Majd hozzátették, hogy az emberek pedig úgy tudnak küzdeni, hogy részt vesznek az online népszavazásban.

Ugyanis a Jobbik-Konzervatívok az igazságfal kampánnyal egyidejűleg online népszavazást is indít.

A kérdés amelyet a konzervatív párt megfogalmazott így hangzik:

„Egyetért –e ön azzal, hogy törvény tiltsa az ázsiai és afrikai migránsmunkások betelepítését hazánkba?

A párt szerint „aki szeretné megakadályozni, hogy olcsó ázsiai migránsmunkásokat telepítsenek be, akinek elege van az alacsony bérre épülő, a magyar dolgozókat kiszolgáltató politikából, a vegyen részt az online népszavazáson .

Mint mondták: Az online népszavazás egy vaskos üzenet a kormánynak, hogy megálljt kell parancsolni a migránsmunkások behozatalának.

Keresztesy Gergő a HB Vármegyei közgyűlési képviselője felhívta a figyelmet. hogy a migránsmunkások betelepítése káros a debreceni és megyebeli fiatalokra, mert az alacsony bérek tovább növelik az elvándorlást, amely amúgy is fokozottan sújtotta a a térséget. Az alacsony bérek helyett tisztességes fizetésre lenne szükség a fiatalok helyben maradásához.

A párt tájékoztatása szerint a plakátkiállítás szerdán és csütörtökön is megtekinthető 9-16 óra között a Fórum bevásárlóközpont előtti téren a Csapó utcában.

Előző cikkHajdúszoboszlói családtól érkezik az ország karácsonyfája idén

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét