Mindezt a párt Vállalkozásfejlesztési Bzitossági parlamenti elnöke mondta el.

Mi lesz így a vállalkozásokkal?

A törvényes kereteken belül maradó, „határozott és kemény” lépéseket tesz a Debrecenbe tervezett akkumulátorgyár építésének megakadályozása érdekében a Mi Hazánk Mozgalom, mert szerintük az üzem élhetetlenné teszi majd a hajdú-bihari megyeszékhelyet.

Csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Apáti István, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője arról beszélt: ha megvalósul a beruházás, pár éven belül nem lesz elég ivóvíz, az ingatlanok értéke zuhanásba kezd, „harmadik, negyedik világból érkező munkavállalók fogják elárasztani a várost”, ami a közbiztonság romlását hozza.
Néhány ember, egy szűk, korrupt bűnöző kör érdekében fel akarják áldozni Magyarország második legnagyobb városát – fogalmazott a politikus.
Apáti István „egészen kivételesen arcátlannak” nevezte, mennyire enyhe környezetvédelmi elvárások mellett kapta meg a szükséges engedélyeket a beruházás, ahogy azt is, hogy a munkálatokat „saját felelősségre” már hetekkel korábban megkezdhette a kínai cég.
Egy ilyen volumenű beruházást csak akkor kezd el bármilyen kivitelező vagy beruházó, ha teljesen biztos lehet abban, hogy minden munkát el lehet végezni, és minden az általuk kitalált ütemterv szerint halad – mondta a Mi hazánk Mozgalom politikusa.
Szerinte az utóbbi tény azt mutatja a helyieknek, hogy a beruházás ügyét a kihagyásukkal „talán már régen eldöntötték Budapesten és Pekingben”.

MTI.hu

 

Előző cikkVisszatér a Lokiba Varga Kevin
Következő cikkAkkugyárakról vitáznának ma a Parlamentben

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét