A Debreceni Virágkarnevál és kísérő rendezvényeinek zavartalan lebonyolítása érdekében a közlekedők ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak 2023. augusztus 20-án az alábbi helyeken és időben:

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 6 óra 45 perctől 12 óráig a Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a Piac utcán, a Holló János utcától a Kossuth térig, a Kossuth téren, a Kálvin téren, a Péterfia utcán a Kálvin tértől a Hunyadi utcáig, valamint a Hatvan utcán a Kossuth tértől a Pásti utcáig minden jármű forgalma tilos.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 8 órától 12 óráig a Szent Anna utca a Piac utca – Sumen utca közötti szakaszán, a Miklós utca Piac utca – Antall József utca közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 8 órától 12 óráig Arany János utca Piac utca – Antall József utca közötti szakaszán, a Kossuth utca Sas utca – Piac utca közötti szakaszán, valamint a Széchenyi utca Piac utca – Nyugati utca közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag 8 órától 12 óra 30 percig a Déri tér szervizútján, a Múzeum utcától a Perényi utcáig minden jármű forgalma tilos.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 7 órától 13 óráig a Bethlen utcán a Hatvan utcától a Hunyadi utcáig, a Hunyadi utcán a Péterfia utcától a Bethlen utcáig, a Mester utcán a Csemete utcától a Bethlen utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Péterfia utcáig és a Viola utcáig, Bethlen utcán a Hunyadi utcától a Honvéd utcáig minden jármű forgalma tilos.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 7 órától 13 óráig az Egyetem sugárúton minden jármű forgalma tilos.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 7 órától 13 óráig a Bethlen utca Hunyadi utca és Honvéd utca, valamint az Egyetem sugárút, Honvéd utca és Füredi utca közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos. A Füredi úton a Nádor utca – Egyetem sugárút, Bem tér – Egyetem sugárút közötti szakaszán a karneváli menet elhaladásáig minden jármű forgalma tilos.

– 2023. augusztus 20-án 7 órától augusztus 20-án 13 óráig az Ibolya utca Bethlen utca és Libakert utca közötti szakaszán, a Thomas Mann utca Interspar bejáró és Egyetem sugárút közötti szakaszán, a Komlóssy utcán minden jármű forgalma tilos. A tiltott helyen csak a külön engedéllyel rendelkezők és ott lakók járművei közlekedhetnek.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 7 órától 13 óráig a Nagyerdei körút, Simonyi utca és Egyetem tér közötti szakasza lezárásra kerül. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor, a villamos közlekedés korlátozása 7 órától előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 13 óráig történik.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 7 órától 13 óráig a Nagyerdei körút, Pallagi út és Egyetem tér közötti szakasza lezárásra kerül. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor, a villamos közlekedés korlátozása 7 óra 30 pertől előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 13 óráig történik.

– 2023. augusztus 20-án előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 7 órától 13 óráig a Pallagi út és a Nagyerdei körút kereszteződése lezárásra kerül. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor, a villamos közlekedés korlátozása 7 óra 30 perctől előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 13 óráig történik.

– 2023. augusztus 20-án 7 órától előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 13 óráig, a Dóczi József utca Békéssy Béla utca Egyetem tér közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos, kivéve az engedéllyel rendelkezőket. Az egyetem területéről az 1. számú kapun lehet távozni a Békéssy Béla utca irányába. A gyalogos forgalom korlátozására a Dóczy József utca – Martonfalvi utca kereszteződésétől a Dóczy József utca – Komlóssy utca kereszteződése között kerül sor.

– 2023. augusztus 19-én 16 órától másnap 23 óráig a Nagyerdei körút, Pallagi út és Ady Endre sugárút szakaszán minden jármű forgalma tilos. A lezárt területen csak a külön engedéllyel rendelkező járművek várakozhatnak, illetve közlekedhetnek. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor, a DKV Zrt. közösségi közlekedést szolgáló járművei 2023. augusztus 19-én üzemzárásig az útszakaszon áthaladhatnak.

Megállási és várakozási tilalmak:

– 2023. augusztus 18-án 18 órától előreláthatólag 2023. augusztus 20-án 22 óráig a Nagyerdei körúton a Hadházi út és Pallagi úti körforgalom közötti megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától előreláthatólag 2023. augusztus 20-án 15 óráig az Egyetem sugárúton az Egyetem tér és Komlóssy utca közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától előreláthatólag 2023. augusztus 20-án 15 óráig a Piac utca mindkét oldalán a Szent Anna utca és Kossuth tér közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – 2023. augusztus 20-án 12 óráig a Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, Piac utcán a Holló János utcától a Szent Anna utcáig, a Kossuth téren, a Kálvin téren, a Péterfia utcán a Kálvin tértől a Hunyadi utcáig, valamint a Hatvan utcán a Kossuth tértől a Pásti utcáig megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától augusztus 20-án 13 óráig a Déri tér mindkét oldalán, valamint a Múzeum utcán megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától előreláthatólag – karneváli menet elhaladásáig – augusztus 20-án 13 óráig a Bethlen utcán a Hatvan utcától a Hunyadi utcáig, a Hunyadi utcán a Péterfia utcától a Bethlen utcáig, a Mester utcán a Csemete utcától a Bethlen utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Péterfia utcáig és Viola utcáig, Bethlen utcán a Hunyadi utcától a Honvéd utcáig megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – augusztus 20-án 14 óráig az Egyetem sugárút, Honvéd utca és Füredi út valamint a Füredi út és Egyetem tér közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – augusztus 20-án 12 óráig a Bajcsy Zsilinszky utcán a Piac utcától a Pásti utcáig, a Darabos utcán a Hunyadi utcától a Kálvin térig, a Fűvészkert utcán, valamint a Múzeum utcán a Fűvészkert utcától a Déri térig megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától előreláthatólag – karneváli menet elhaladásáig – augusztus 20-án 14 óráig a Bolyai utca, Hatvani István utca és Dóczy József utca közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától – karneváli menet elhaladásáig – augusztus 20-án 14 óráig a Dóczy József utca Egyetem tér és Békéssy Béla utca közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

2023. augusztus 19-én 18 órától augusztus 20-án 14 óráig a Nagyerdei körút Simonyi út – Egyetem tér közötti szakaszán, valamint a Nagyerdei körút Egyetem tér – Pallagi út közötti szakaszán, és a Bodega melletti parkolóhelyeken megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától augusztus 20-án 23 óráig a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre sugárút közötti szakasza közforgalom számára megnyitott magánterületként funkcionál. A területre a külön engedéllyel rendelkező járművek, illetve meghatározott időpontban a DKV Zrt. járművei hajthatnak be. A lezárt területen megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 19-én 18 órától augusztus 20-án 23 óráig a Benczúr Gyula utca Pallagi út – Köztemető III. számú kapu közötti szakaszán mindkét oldalon – ideértve az út melletti útpadkát is – megállni és várakozni tilos.

– 2023. augusztus 20-án 6 órától 24 óráig a közleményben megjelölt területek kivételével a város teljes területén, ahol a várakozást „Várakozni tilos!„ jelzőtábla tiltja, a tilalom feloldásra kerül. A „Megállni tilos!„ jelzőtáblák hatálya érvényben marad.

Van róla térképünk is:

Előző cikkFegyverrel vetett véget az életének az idős debreceni férfi
Következő cikkÉpül -e harmadik akkugyár Debrecenben? A városvezetés szerint nem!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét