A Debrecen–Füzesabony vonalon június 5-én – módosított menetrend szerint – újraindul a vasúti közlekedés az átépített pályán Balmazújváros és Debrecen között, így a Debrecen–Füzesabony vonalon utazóknak már nem kell pótlóbuszra átszállniuk.

De azért mielőtt nagyon megörülne, mégis van pár módosulás. Nézze csak:
 Az újraindulást követően augusztus 6-ig a napi 8 vonatpár közlekedik Debrecen és Füzesabony között, viszont a hortobágyi betétjáratok közül több kimarad a menetrendből.
A vonalon az Eger felé, illetve felől utazóknak Füzesabonyban továbbra is át kell szállniuk, mert a menetrend a nyári időszakban igazodik a miskolci vonalon Mezőkövesd és Mezőkeresztes-Mezőnyárád között végzett pályakarbantartáshoz.
Június 26-án és 27-én a napközbeni személyvonatok helyett Tiszafüred és Füzesabony, a Tisza-tó sebesvonat helyett Balmazújváros és Poroszló között pótlóbuszok közlekednek. A pótlóbuszokon a kerékpárszállítás nem biztosított.
A kerékpárral utazók számára a közvetlen eljutás a két napon csak Poroszlóig lehetséges. A tó körüli kerékpárút 1,5-2 kilométerre található a vasútállomástól. Tiszafüredre a 33-as főút mellett teljes hosszban kiépített kerékpárúton lehet eljutni (kb. 30 perc).
 Augusztus 6-tól 27-ig pótlóbuszok közlekednek Debrecen és Balmazújváros között a 33-as főút vasútvonal feletti felüljárójának építési munkálatai miatt. A pótlóbuszokon a kerékpárszállítás nem biztosított.
Forrás: Mávinform
Előző cikkHatalmas debreceni siker: A Fazekas egyik diákja lett a Tudományos Olimpia első helyezettje
Következő cikkA Nagyerdő a No.1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét