A Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesület április közepéig várja a pályázókat

Idén is meghirdette Életmese írói pályázatát a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete, amely április 15-ig  várja a határon innen és túli magyar családok igaz történeteit.

A tizenöt éve elindított pályázatra négy korcsoportban és két megadott témában évente több száz pályamű érkezik. A szervezők az idei évben is várják a személyes, igaz, családi történeteket, amelyek erősítik a családon belüli köteléket és a nemzethez tartozás élményét – olvasható a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének keddi közleményében.

Mint írják, a pályázók műveiket a „A szülők, nagyszülők, dédszülők életmeséi”, valamint „Amikor kicsi voltál / Amikor kicsi voltam” témákban, műfaji kötöttség nélkül négy korcsoportban – 10 év alatti, 10-14 éves, 14-38 éves, illetve a 38 év felettiek – küldhetik el, maximum 20 oldal terjedelemben, kizárólag .doc vagy .rtf formátumban az eletmese2023@gmail.com e-mail címre.

Valamennyi korcsoportban az első három helyezettet díjazzák a szervezők. Az érdeklődők a korábbi évek pályázati anyagából szerkesztett köteteket a Mosolyvirág honlapján találják meg.

Forrás: MTI.hu

 

Előző cikkNem éppen rossz hangulatú előadáson vett részt Rossi a Debreceni Egyetemen
Következő cikkPüspökladányból tűnt el ez a kislány! Segítsen megtalálni Ramónát!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét