A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának rendőrei a közlekedés biztonságának javítása érdekében Debrecenben a Kassai út – Benczúr Gyula utca kereszteződésében ellenőriztek. Az egyenruhások drónt is bevetettek,  melynek segítségével a levegőből is figyelték a közlekedőket, annak érdekében, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat a járművezetőket, akik haladás közben figyelmen kívül hagyják a közúti közlekedés szabályait.

A rendőrök két óra leforgása alatt 47 esetben intézkedtek elsőbbségi, előzési szabályok megsértése, kötelező haladási irány be nem tartása, biztonsági öv használatának elmulasztása, kézben tartott mobiltelefonhasználat és sebességtúllépés miatt.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez ehhez hasonló forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: Rendőrség

Előző cikk🔥 🤬 Így szólt be Lukács Laci a Debrecenbe érkező vendégmunkásoknak
Következő cikkKezdődik a Loki nemzetközi „kupaősze”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét