Rosszul lett egy nő a vasútállomáson, mire magához tért nem találta a táskáját. A debreceni nyomozók megtalálták a hátizsákot, és azt is, aki a gyanú szerint ellopta.

A mentősök már megkezdték az asszony ellátását 2023. május 22-én 22 óra körül, amikor a rendőrök a helyszínre értek. Az egyenruhásokra azért volt szükség, mert a debreceni vasútállomás lépcsőjén rosszulléte miatt elesett nő, arról panaszkodott, hogy mire magához tért eltűnt a táskája. Állapota miatt azonban nem tudta megmondani, hogy milyen típusú vagy színű táskát kell keresni. A debreceni rendőröknek ez sem jelentett akadályt, mint ahogy az sem, hogy néhány óra alatt nyomára akadjanak a tolvajnak.

Három óra elteltével már a rendőrök kopogtattak, annak a hajdúhadházi fiatalnak az ajtaján, aki a meglapozott gyanú szerint magához vette a sértett értékeit. A 16 éves férfitól előkerültek a táskában tárolt dolgok, kicsit később pedig azt is megmutatta a nyomozóknak, hogy hova dobta el a hátitáskát. A fiatalkorúval szemben kifosztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Előző cikkEz a magyaroknak is fájni fog: Hivatalosan is recesszióba került a német gazdaság
Következő cikk😲 11 év fegyházra ítélték a debreceni autós ámokfutót 😲 (Videó az esetről)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét