A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be a Debreceni Járásbírósághoz egy rendőr, annak családtagjai és szomszédai közötti csoportos garázdaság bűntette miatt indult ügyben – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint egy szolgálaton kívüli rendőr egy Hajdú-Bihar vármegyei településen vendégeskedett nővérénél, ahol vitába keveredett a szomszédos ingatlanban lakó férfival.
A vita során a rendőr arcon köpte a szomszéd férfit, majd elkapta a nyakát és a földre teperte.
A földön fekvő sértettet ekkor már nem csak a rendőr bántalmazta, bekapcsolódott a dulakodásba a rendőr felesége és nővére is. A rendőr folyamatosan szorította a férfi nyakát, nővére a szomszéd kezét húzta, aki a pulóveréből kibújva tudott csak szabadulni a fogásból. Ezalatt a rendőr felesége többször megrúgta a férfit – tették hozzá.
A rendőr nővére és a sértett felesége között is szóváltás alakult ki, amelynek során a rendőr nővére meglökte a sértett feleségét, aki az őt meglökő nőt fejen ütötte és felé rúgott.

A dulakodásnak az vetett véget, hogy a szomszédok és ismerősök szét tudták választani az elkövetőket.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a négy elkövetővel szemben – áll a közleményben.

Előző cikkA képen látható 17 éves lányt keresik – Berettyóújfaluból tűnt el
Következő cikkKépek a nyírgelsei vonatbalesetről – 40 utas volt a vonaton a baleset időpontjában

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét